Keereweer Advocaten

Hilde van Uffelen-van der Burg

Als arbeidsrechtspecialist heeft Hilde ruime ervaring in het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers. Hierdoor heeft zij inzicht in hoe uw wederpartij denkt. Met haar deskundige, betrokken en praktische aanpak, zorgt zij ervoor dat uw arbeidsconflicten snel en effectief worden opgelost of, nog beter, worden voorkomen. Naast een uitstekende juridische kennis, houdt Hilde ook altijd oog voor de praktische kant van de zaak. Daarnaast is Hilde regelmatig betrokken in de overnamepraktijk, waarin zij onder meer adviseert over de personele gevolgen van bedrijfsovernames, de risico’s inventariseert op werknemersgebied en diverse contracten opstelt, zoals de managementovereenkomsten met bestuurders.

Opleiding

Hilde studeerde in 2009 af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in het Nederlands recht, master Privaatrecht. In 2013 rondde zij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie succesvol af, waardoor zij haar specialisme heeft uitgebreid.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Lid van de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHA)
  • Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
  • Voormalig lid van de Ontslagadviescommissie UWV WERKbedrijf
  • Ook geeft Hilde regelmatig lezingen en workshops op het gebied van arbeidsrecht, zoals ‘Praktische tips hoe om te gaan met een zieke werknemer’, ‘Actualiteiten arbeidsrecht’, ‘Tips en trics ontslagrecht’ en ‘Masterclass uw werknemer functioneert niet’.

Over Hilde

Hilde’s aanpak is betrokken en praktisch. Deskundig advies op maat en snel schakelen, zijn kenmerkend voor haar werkwijze. Haar hobby’s zijn tennis en koken. In de winter zoekt ze graag een weekje de bergen op om te gaan skiën.