Keereweer Advocaten

Laraine da Silva

Laraine staat mensen bij die met de politie in aanraking komen, vanaf aanhouding totdat ze voor de rechter moeten verschijnen. Zij behandelt commune strafzaken, zoals verkeersdelicten waarbij uw rijbewijs is ingevorderd, diefstallen en overvallen, vernielingen, geweldsdelicten, zedenzaken, levensdelicten, (bijstands)fraudezaken en vermogensdelicten. Laraine heeft vele zaken in eerste aanleg en in hoger beroep tot een succesvol resultaat gebracht.

Daarnaast behandelt zij meer specialistische zaken, zoals ondernemingen die verdacht worden van fraude, witwassen of oplichting, of bijvoorbeeld milieudelicten en FIOD-zaken.
 
Laraine is ook gespecialiseerd in jeugdstrafrecht. Zij staat minderjarigen bij die met de politie in aanraking komen. Voor familierechtelijke zaken of jeugdrecht (verzoek van - of verweer tegen - uithuisplaatsingen van minderjarigen en ondertoezichtstellingen) bent u eveneens aan het juiste adres. 

Opleiding

Laraine is afgestudeerd in het strafrecht en ondernemingsrecht. Daarna heeft zij zich gespecialiseerd in het algemene strafrecht, jeugdstrafrecht en ondernemingsrechtstrafrecht. Ook heeft zij een verdiepingsopleiding in het familierecht gevolgd.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Lid van de Nederlandse Vereniging Jonge Strafrecht Advocaten (NVJSA)
  • Lid van de Haagsche Vereniging Jeugdrecht Advocaten (HVJA)

Over Laraine

Laraine staat graag in de rechtbank en doet er alles aan om de rechter te overtuigen van het standpunt en/of de onschuld van haar cliënt(e). Zeker in Hoger Beroep (gerechtshof) heeft zij successen op haar naam staan, door het hof te overtuigen van de onjuiste beoordeling of veroordeling door de rechtbank.

Mede dankzij haar topsportverleden, heeft Laraine een winnaarsmentaliteit. Zij gaat voor niets minder dan het beste resultaat. Dat geldt ook als advocaat: haar drijfveer is het behalen van succes voor haar cliënt(e). Bij een goed resultaat deelt zij deze vreugde.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op met Laraine.