Keereweer Advocaten

Marja van der Woerdt

Marja ziet mediation niet alleen als een alternatieve wijze van het oplossen van problemen, maar in sommige situaties zelfs als de enige juiste methode voor beide partijen om tot de beste oplossing te komen. Zeker als partijen daarna nog met elkaar te maken hebben en er kinderen zijn. Mediation is een win-win situatie. U spreekt tenslotte zelf met de andere partij over de mogelijke oplossingen. Bovendien voorkomt u daarmee langdurige procedures, hoge kosten en een onzekere uitkomst. Marja heeft zich gespecialiseerd tot familierecht mediator. Omdat zij ook advocaat is, kan zij uw echtscheiding van A tot Z begeleiden, van het maken van alimentatieberekeningen en het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, tot het aanbrengen bij de rechtbank.

Opleiding

Marja heeft in 2011 de opleiding tot mediator gevolgd en is sindsdien als MfN registermediator geregistreerd. In 2017 volgde zij de specialisatieopleiding tot familierecht mediator. In 2011 heeft Marja ook haar studie Nederlands recht aan de Open Universiteit afgerond. Zij is momenteel ook als advocaat werkzaam.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Lid Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • Mediator bij Bemiddeling & Mediation

Over Marja

Als mediator zet Marja zich al zeven jaar vrijwillig in voor conflicten tussen buurtbewoners. Zij vindt de kennis over verschillen tussen personen en culturen interessant en een verrijking van haar leven.

Een mediation is voor haar succesvol als ‘partijen’ weer met elkaar kunnen communiceren, oprecht naar elkaar kunnen luisteren en samen kunnen en willen praten over mogelijke oplossingen. Zo ontstaat een goede basis voor de toekomst.