Keereweer Advocaten

Mykel Beekman

Mykel heeft als specialisatie het bouw- en vastgoedrecht. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhandelen over en opstellen/aanpassen van contracten, het adviseren hierover en het bijstaan van cliënten in geval van conflicten. Dit kunnen bijvoorbeeld conflicten zijn over verborgen gebreken bij aan- en verkoop van woningen, over onderhoud en gebreken bij verhuur van woningen of opleveringsgeschillen bij een verbouwing.

Dus als u een woning of een recreatiewoning wilt aan- of verkopen, wilt huren of verhuren of wilt bouwen of verbouwen, neem dan contact op met Mykel om problemen te voorkomen. Zijn de problemen reeds ontstaan, neem dan contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken om deze op te lossen.

Opleiding

Mykel studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit, waar hij in 2002 afstudeerde in de richtingen privaatrecht en bedrijfsrecht.

Om zijn cliënten nog beter te kunnen adviseren heeft Mykel in 2010 de specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht gevolgd en succesvol afgerond. Via de specialisatievereniging volgt hij jaarlijks herhalings- en verdiepingscursussen.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

Over Mykel

Mykel staat bekend als een doortastend advocaat die praktisch en slagvaardig te werk gaat, waarbij hij de belangen van de cliënt centraal stelt. Daarnaast is hij maatschappelijk betrokken en organiseert hij diverse activiteiten voor verschillende goede doelen. In zijn vrije tijd staat hij graag op de golfbaan of op zijn windsurfplank.