Keereweer Advocaten

Resultaten

Benieuwd wat wij voor onze cliënten bereiken? Hieronder vertellen onze advocaten over voorbeelden uit hun praktijk. Graag bespreken wij hoe we kunnen bijdragen aan uw zaak.

Mediation

 • Mediation: de kinderen aan het woord
  Ze willen mediation en ze zijn het over alles eens. Alleen heeft moeder de laatste weken twijfels over of hun dochters (12 en 16) wel zo enthousiast zijn over de afgesproken zorgregeling. Lees meer.

Scheiden

 • Mannetje van 7 weet hoe 't moet
  De rechtbank in Den Haag benoemt mij tot bijzondere curator over een 7-jarig jongetje. Zijn ouders zijn bij de rechtbank in discussie over de omgangsregeling tussen de moeder en het knulletje. Lees meer.

 • Waarom 't huis verkopen?
  Vader en moeder hebben tijdens hun huwelijk samen een huis gekocht. Zij hebben allebei een te laag inkomen om de hypothecaire geldlening over te nemen of over te sluiten. Lees meer.

Arbeidsrecht

Bouw- en huurrecht

 • Verhuur woonhuis
  Tijdelijke verhuur van de oude woning kan aantrekkelijk zijn. Maar als het contract niet op de juiste manier is vormgegeven, dan loopt de huurovereenkomst door totdat de huurder wil vertrekken! Lees meer.

 • Aankoop vakantiewoning
  Een vermogend echtpaar stond op het punt om een vakantiewoning als belegging te kopen. Voor de zekerheid lieten ze de stukken door ons controleren. Met een verrassende uitkomst. Lees meer.