Keereweer Advocaten

Letselschade en overlijdensschade

 

Zoetermeer

U woont in Zoetermeer of omgeving en u bent letselschadeslachtoffer. U vindt dat u een ander aansprakelijk kunt stellen voor de schade, wat doet u? U meldt uw schade bij uw rechtsbijstandverzekeraar. U vult een formulier in en ontvangt daarop een mailtje van een jurist die uw zaak gaat behandelen. Heeft u keuzevrijheid? Ja, die heeft u.

Jurist of advocaat?

Heeft u geen verzekering of wilt u zelf bepalen wie uw belangenbehartiger wordt? U vraagt aan bekenden of zij ervaring hebben met een advocaat in de omgeving. U kijkt op Google, waar u zoekt op ‘letselschadeadvocaat Zoetermeer’. Pagina’s vol letselschadeprofessionals komen voorbij. Maar er zijn er maar een paar daadwerkelijk gevestigd te Zoetermeer, de rest zit verspreid door heel Nederland. Wie kiest u? De anonieme schadebehandelaar, letselschadejurist (niet zijnde advocaat) of letselschadeadvocaat ver van huis? Ze bieden u toch allemaal een gratis intake aan. Dat spreekt voor zich.

Specialisatie

De letselschadeadvocaat heeft een postdoctorale opleiding op dit rechtsgebied en is verplicht jaarlijks zijn kennis up-to-date te houden. Gespecialiseerde letselschadeadvocaten zijn lid van één of twee door de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA) erkende verenigingen op dit gebied: LSA en ASP. Jaap Keereweer is lid van beide verenigingen en van de Stichting Werkgroep Artsen Advocaten. In deze werkgroep wordt onder andere kennis uitgewisseld om ervoor te zorgen dat het schaderegelingsproces soepeler verloopt.

Ervaring. Ervaring. Ervaring.

Jaap Keereweer werkt uitsluitend voor slachtoffers, dat veronderstelt betrokkenheid met uw situatie en probleem. Letselschade en aansprakelijkheid is een juridisch complex vakgebied, mede door de raakvlakken met de medische wereld, sociale zekerheid en arbeidsverhoudingen. Ervaring is dan ook een cruciaal punt bij het maken van uw advocaatkeuze. Jaap Keereweer is sinds 1978 advocaat te Zoetermeer.

Afspraak maken