Keereweer Advocaten

Jaap Keereweer

Jaap heeft jarenlange ervaring in het juridisch ondersteunen van onder andere slachtoffers van verkeersongevallen en ongevallen op het werk; van mensen die schade lijden door medische fouten of van hen die letsel hebben opgelopen bij het uitoefenen van een sport. De maatschappelijke en financiële consequenties van een letselschade of overlijdensschade kunnen zeer ingrijpend zijn. Alleen een belangenbehartiger die advocaat is, kan u niet alleen in het minnelijke traject, maar eventueel ook in een rechtszaak bijstaan. Binnen Keereweer advocaten en mediators is Jaap de specialist in dit soort zaken. Hij heeft al tientallen jaren ervaring in de behandeling van letselschades.

Opleiding

Jaap studeerde in 1970 af in het Burgerlijk recht aan de Universiteit Leiden. In 1995 rondde hij de specialisatieopleiding Letselschade af aan de Grotius Academie.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Lid van Specialistenvereniging van Letselschadeadvocaten (LSA)
  • Lid van Nederlandse Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)
  • Bestuursvoorzitter Stichting Vrienden van het Stadsmuseum Zoetermeer
  • Lid van de Raad van Aangeslotenen van de Stichting Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
  • Lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

Over Jaap

Als lid van de Vereniging van Slachtoffers van Personenschade (ASP) treedt Jaap alleen op voor slachtoffers en niet (ook) voor verzekeraars. Met het LSA-lidmaatschap beschikt hij over het voor letselschadeadvocaten hoogst haalbare keurmerk.

Het is Jaap's passie om zich in te zetten voor gewone mensen van wie het leven van de ene op de andere dag overhoop wordt gegooid door de gevolgen van ongeluk. Hij helpt ze om de weg te vinden in het oerwoud van regels waar zij dan (ook nog eens) mee te maken krijgen.